OUR PRODUCT

KOLEKSI SET DINAR BARU IRAQ

folder.jpg

~OUR FRONT PAGE~

ANDA PERNAH MEMILIK IQD YG BERUPA SET FOLDER BEGINI?

SILA UPDATE YOUR PROFILE DETAILS DGN PIHAK ADMIN

UNCIRCULATED NOTE

picdinar1.jpg

folderblakang.jpg BELAKANG FOLDER folderdlm.jpg MUKA DALAM

foldersemuadlm.jpg

3 PIECES – VIEW BAHAGIAN DALAM FOLDER KAMI

KAMI SEDANG MENGEMASKINI PROFILE DETAILS PEMILIK SET IQD YG BELI DGN KAMI

proff_dinar@yahoo.com


====================>>@@@<<===================

 

 

**kami tidak bertanggungjawab,jika

anda membeli set seperti di atas tetapi bukan dengan kami,tetapi jgn risau segala info utk penukaran akan dikongsi dalam blog ini.harap maklum**

71 Comments (+add yours?)

  1. ennasron
    Jan 16, 2007 @ 17:07:02

    Dinar Iraq yang memang terbukti ketulenannya tanpa was-was.Susah nak cari yang genuine. Yang banyak kat pasaran sekarang belum pasti genuine. Kalau dengan nazhasecret ia adalah tanpa was-was. Lihat dan rasai sendiri ketulenannya.

    Reply

  2. gibrael a.k.a amier a.k.a arm_imi
    Jan 18, 2007 @ 15:19:32

    betul tu…thanks for your comment….jika sesiapa was2 dgn dinar kami bekalkan….boleh jumpa dulu untuk kami buktikan ketulenan nyer…

    Reply

  3. Rasidpia
    Apr 27, 2007 @ 00:38:02

    Dear Tuan,
    Saya nak oredr 5 set (Promosi bulan April)
    Harga yang di mohan adalah RM 300.00 per set inclusive folder.

    Saya perlukan bank account no untuk bank-in duit
    Nama bank account holder.
    Kalau boleh Maybank atau AM Bank.

    Reply pada e-mail saya

    MAKLUMAN PENTING >>>> PROMOSI GANAZZZ UTK DEALER KAMI !!!

    Reply

  4. nazhasecret
    Apr 27, 2007 @ 03:40:28

    salam encik rasidpia..saya dh bg email..if u really interested n reply my email..sy akan proceed ngn no akaun..tq wassalamz

    Reply

  5. THADDIUS GIDONG
    May 10, 2007 @ 09:08:30

    saya mahu membeli Dinar iraq yang tulen berapa satu set dan kalau di tukar ke bank berapa harga pasaran

    Reply

  6. nazhasecret
    May 10, 2007 @ 09:31:40

    hai en thaddius gidong..
    pihak kami menjual 1-2 set 41800 IQD berfolder dgn harga rm390 per set

    utk mengetahui hrga kami utk pembelian secara BULK or Dealer Price sila klik:

    http://nazhasecret.wordpress.com/bulk-prices/

    dinar iraq tiada harga pasaran kerana blum diapungkan lagi jadi TIDAK BOLE DITUKAR DIBANK ATAU MANA2 MONEY EXCHANGER DI MALAYSIA.. blum tiba masa utk ditukar..bila dh diapungkan baru la bole ditukar..harap maklum

    utk meng’convert’ kepada sebarang nilai bole la cuba di http://www.gocurrency.com

    Reply

  7. chor
    Aug 01, 2007 @ 08:04:21

    ape berita terbaru mengenai dinar hari ini????

    Reply

  8. nazhasecret
    Dec 29, 2007 @ 14:11:12

    banyakkan research jika anda ingin memiliki set dinar iraq ni..pihak kami tidak suka anda hanya mengetahui tentang POTENSI sahaja..anda juga perlu tahu apakah RISIKO yang kita hadapi jika ingin membeli,menyimpan koleksi dinar iraq ini..blog ini dibina sejak akhir tahun lepas,padat dengan bermacam-macam info. rajin2 kan lah jari jemari anda…segala nya dihujung jari anda

    ***utk semua dealer dan pembeli yang selama ini membeli direct dr pihak kami,sila update info contact no jika tidak menggunakan no lama lg..sebarang update,news sy akan letakkan di blog ini.incase waktu nak tukar (bila float ataupun jika dinar ni ditukar lagi) sila berurusan terus dengan pihak kami

    Reply

    • ezre
      Oct 31, 2013 @ 12:16:40

      sila update blog berkaitan dgn hal semasa dinar iraq ni.

      Reply

  9. Akub's
    Dec 31, 2007 @ 14:35:01

    Ok nazha. Thanks for the information update. Dah nak sampai ker waktu float nih? nyumm…nyummmmm…hehehehe…

    Reply

  10. nazhasecret
    Jan 06, 2008 @ 10:37:35

    ehem ehem en akub’s ni..tak sabar nk tunggu floating ye..hehe..kalau rasa gatal2 tangan tu dh dekat la kot..hehehe..personally sy target 7thn keatas..target sy paling awal 2009/2010

    Reply

  11. Yiaties
    Aug 09, 2008 @ 01:41:30

    HAA… 1/1/2009 1.0IRAQI DINAR=0.43 U.S.DOLLAR
    YEESSSSS…. IWILL RICH BECOZE 1 HAVE 10 MILLION IQD ( SEPULUH MILLYARR)) ..WAHHH BISA GENTENGS..

    Reply

  12. fairuz
    Aug 14, 2008 @ 09:20:56

    salam

    sy minat nak jd dealer utk dinar iraq ni. blh x bagi info skit mcmana nk jd.

    harap dapat maklum bls

    Reply

  13. Yiaties
    Aug 20, 2008 @ 06:26:29

    wuah. wuah wuah, gue di sini biasa menjual iraqi dinar 1 milyar cume rm 330 sahaja. gue tinggal di kampung sunagai ara ,damansara. beli cepat ,gue ada balance 50 milyar dinar iraq!!!

    Reply

    • zainal
      Jan 20, 2010 @ 06:32:19

      saya nak beli duit iraqi anda tolong call saya .Terima kasih

      **edit no hp by admin.tq

      Reply

    • aisyah
      Nov 19, 2011 @ 13:36:42

      ada jual dinar iraq.please sms the price

      Reply

  14. nazhasecret
    Aug 20, 2008 @ 07:01:47

    please dunt promote here la yiaties..

    saya tk suka..kebykan aduan sy terima mereka mmg menjual murah tp note terpakai dan scam aje keje nye..so pls ok

    Reply

  15. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 01:38:20

    hmph tidak pecaya pula, 25000iqd ada 8 ciri ciri keselamatan
    1) watermark.
    2)color changing symbol
    3)metallic ink
    4) wheat metallic
    5) 25000 in arabic word when see in uv light
    6) security thread with arabic word in silver thread not “GOLD THREAD”.
    7) SERIAL NUMBER
    8) ROUND UP ARABIC WORD ON RIGHT SIDE OF 2500 DINAR,

    MASIH TAK PECAYA ???????????????

    Reply

    • race2235
      Apr 29, 2011 @ 03:45:18

      hmph tidak pecaya pula, 25000iqd ada 8 ciri ciri keselamatan….

      Mohon sekiranya saudari dapat menunjukkan kepada saya 8 ciri2 keselamatan IQD melalui gambar, kerana apa yg saya ketahui hanya ada 6 ciri sahaja sepertimana yg banyak d perlihatkan dalam pelbagai blog & internet…

      Reply

  16. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 01:42:28

    10 000 IQD ADA 5 CIRI KESELAMATAN.
    (1) WATERMARK.
    (2) COLOR CHANGING SYMBOL.
    (3) 10 000 IN ARABIC WORD WHEN SEE IN U.V. LIGHT IN DOWN RIGHT SIDE OF THIS 10000 NOTES.
    (4) SECURITY THREAD WITH ARABIC WORD IN SILVER THREAD NOT “GOLD THREAD”
    (5)SERIAL NUMBER

    SO CAYYA LAA..

    Reply

  17. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 01:53:30

    5000 IQD, 1000 IQD, 500 IQD , 250 IQD and 50 IQD.

    ADA 3 CIRI KESELAMATAN SAHAJA.

    (1) WATERMARK.
    (2) THEIR VALUE IN ARABIC WORD WHEN SEE IN U.V. LIGHT.
    (500O arabic word u.v in up middle of note)
    (1000 arabic word u.v. in down bit right side of note)
    ( 500 arabic word u.v. in down bit left side of note)
    (250 arabic word u.v. in down side of note)
    (50 arabic word u.v. in up middle of note)
    (3) SECURITY THREAD IN ARABI WORD IN SIVER ONLY.

    SOO PECAYA LAA SAMA GUE..
    SUDAH BUAT KAJIAN SEMENJAK 2004 LAGI.

    Reply

  18. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 02:02:33

    FOR YOUR INFO NAZHA ((supposed to tell the truth myth of all i.q.d. i hate secret))
    1) website for cntral bank of iraq now is http://www.cbi.iq
    2) 500 iqd are print in2004.
    3) the 2004,2005,2006 iqd note have look like “love sign”
    4) 1000iqd look like gold dinar coins before this.
    5) CHINA HAVE MAKE AGGREMENT WITH IRAQ LAST WEEK.
    6) IF WE SEE THE TREND OF IQD/USD EVERYDAY AS AT 1185IQD ON 24.8.05, FROM JAN 2004. THE TREND WILL GIVE THE CLUE THAT
    1.00 IQD===1.00 USD ONLY AT 2014.

    BUT THATS ONLY MY IDEA.
    IF ZIMBABWE CAN REVALUE THIER CURRENCY AT 1.8.08 SO THE IRAQI DINAR CAN REVALUE IN NEXT YEAR UNTIL 2014.

    SOO CAYA LAAA

    Reply

  19. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 03:55:42

    sambung:
    7) 50 iqd tell us about teh grain silo in BASRAH . if works in optimal basis can process about 60,000 tonnes of wheat in 1 HOUR.Backsides of notes are palm dates three. iraq have 600 variety of palm dates=pohon palem=pohon kurma.

    8) 250 idq tells about the astrolab ,that use to define the breaks during month of ramadhanBACK SIDES of notes is SPIRAL MINARETS IN SAMARRA.One things is this 250 iqd are print in BAGHDAD MINT, under supervision of C.B.I. officers.THATS WHY IF WE TOUCH THIS NOTES ,ITS DIFFERENT THAN OTHER IQD NOTES THATS 25000,10000,5000,1000,500 AND 50 ARE PRINT IN ENGLAND (de la rue)

    9) 500 IDQ Tells about duncan dams.backsides tells about winged bulls thats weight 10 tonnes. 500 IQD are print in oct 2004 ,to cover shortage in iqd circulation.

    10) 1000iqd. are MUTANSERRIAH UNIVERSITY IN BAGHDAD.

    11) 10000 IQD FRONT NOTES ARE “ALI ABU HASSAN IBN AL HAITAM” that born 945 AFTER MASEHI. THIS PERSON ARE SUCCESS IN DEFINING OPTICS,LIGHT,EYES.

    12) 25000 IQD FRONT NOTES TELLS ABOUT KURDISH PEOPLE HOLDING A SHEET OF WHEAR, TOGETHER WITH A TRACTOR. IRAQ USED TO BE A BIG RICE POT IN MIDDLE EAST, BECAUSE IRAQ HAVE TWO MOST IMPORTANT RIVERS, THAT IS TIGRIS AND EUPHRATES.
    BACK SIDE OF 25000 IQD, ARE KING HAMMURABBI, IN 1700 BEFORE MASEHI. IN BABYLON DINASTY.

    SOO CAYA LAA..

    Reply

  20. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 04:02:23

    SSSOO I AM NOT LIE .
    I CAN TOGETHER MAKE US BENEFITS FROM IRAQI DINAR.
    SO PLZZZ ALL. ITS CHANCE FOR A LIFETIME. PLZZZ BUY NEW IRAQI DINARSS.
    WE CAN BOTH RICH TOGETHER .I GUANRANTEE YOU ..

    Reply

  21. nazhasecret
    Aug 25, 2008 @ 04:08:03

    bukan masalah kamu menipu ttg IQD tp dlm urus niaga..itu je ok..no harm at all..sapa nk beli,beli..nak tgk je pun ok la..

    Reply

  22. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 05:45:24

    hmm betul cakap yuo tu nazha.. pasal memamang ada orang yg jual dinar dgn cara tipu tipuan, maka orang orang inilah yg merosakkan nama iraqi dinar .dinar itu tak salah. CUMA GUE INGIN TEGASKAN KALAU BERJUAL BELI MESTILAH ADA AKAD .DI DALAM PERBUALAN TELEPON. HARAM HUKUMNYA JUAL BELI TANPA LAFAZ APA APA .

    Reply

  23. Yiaties
    Aug 25, 2008 @ 05:48:36

    WE CAN BE A BUSSINESS PARTNER YEAH….

    Reply

  24. sulaiman
    Aug 25, 2008 @ 07:03:58

    EN NAZHA. DI SINI SAYA INGIN BERTANYAKAN BEBERAPA SOALAN.DI HARAP ENCIK NAZHA SUDI MENJAWAPNYA.
    >ADAKAH JUAL BELI DINAR IRAQ INI SAH DAN TIDAK MENYALAHI UNDANG UNDANG DI MALAYSIA SEPERTI SWISS CASH YG TELAH DIHARAMKAN OLEH MALAYSIA SBLUM INI.
    >>SAYA PELIK MELIHAT NEGARA NEGARA SEPERTI U.S.MENGGALAKKAN RAKYATNYA MEMBELI DAN JUAL DINAR IRQ INI TERMASUK JIRAN KITA DI INDONESIA.
    TIDAKKAH NANTI ALIRAN WANG MALAYSIA AKAN TERANCAM NANTI KERANA SAYA PERCAYA RAMAI RAKYAT MALAYSIA YG DAH MELABUR DLM DINAR INI
    >>>INI JUGA SALAH SATU SPEKULASI MATAWANG. KATAKAN SAMAPI BERPULUH TAHUN NANTI ATAU MUNGKIN DINAR TIDAK AKAN LAKU SPT RUPIAH INDON.ADAKAH KITA TAK RASA RUGI BELI DINAR IRAQ INI.
    >>>>APAKAH JAMINAN YG DINAR INI AKAN LAKU? ADA KATA IA AKAN DI PEGGKAN PADA 1.43USD UTK 1 DINAR. KEMUDIAN SETAHUN LEPAS TU 0.43USD UTK 1 DINAR.HAKIKATNYA SAMPAI HARI INI, IA MASIH 0.00084 PADA MASA KINI.MAKA RAKYAT MALAYSIA SEPATUTNYA BOLEH BELI MENGIKUT HARGA SEMASA DARI CENTRAL BANK OF IRAQ?? INI SPREADNYA TINNGI SANGAT.SAYA PUN BERDAGANG SPOT FOREX JUGA .CTHNYA EUR/USD SPREAD BOLEH DAPAT SERENDAH 1.50PIPS.
    >>>>>>KALAU NAK DI IKUTKAN PADA HARI INI PIHAK NAZHA JUAL MAHAL, PIHAK YATIES PUN MAHAL .SEPATUTNYA 1 SET(41800 iqd) HENDAKLAH DIJUAL PADA =41800iqd / 1185 X3.30 = RM 117 SAHAJA.

    Reply

  25. nazhasecret
    Aug 25, 2008 @ 15:14:23

    1st sy bukan EN tp CIK

    1- jual beli dinar bkn bentuk pelaburan swisscash.masih dlm kategori set koleksi duit2 utk simpanan peribadi
    2-psl aliran wang keluar tu sy tk berani nk komen sbb membeli set koleksi ini hanya sekadar simpanan peribadi,blum lg sbgai foreign exchange(rate IQD masih rendah nilainya)
    3-ye spekulasi,kemungkinan spt kata en sulaiman itu BENAR,tp dlm pembelian set dinar IQD sudah diterangkan RISIKO dan POTENSI dinar IQD kpd pembeli,klu anda seorg penyimpan koleksi matawang mana2 negara,tidak sanggup bermain dgn risiko maka JANGAN LA BELI.tidak ada sesiapa yang MEMAKSA anda MEMILIKI SET IQD. dats y beli,simpan setakat yg anda mampu merasai kehilangannya..tk boleh hadapi kehilangan duit RM(rugi sgt beli n simpan) JGN BELI ok.
    4-IQD ni MEMANG LAKU TAPI KAT IRAQ JE LA…sapa plak kata tak laku.tapi dia blum diiktiraf dalam forex,tkde pun matawang ni dlm forex..sbb nilainya terlalu rendah dlm pasaran dunia..ye harga jual skang 1185 IQD =1usd beli 1183 IQD = 1usd
    5-mahal?koleksi ttp koleksi blum lg ade kt money exchangr mcm duit negara lain yg sng nk buat urusan jual beli kt money excahnger,skang ni ade sesetengah money echanger kt malaysia jual tp tidak membeli balik,public bank masih lagi menjual set IQD 41 800 dgn harga rm999 per set.kami yg nak dptkan IQD ni pun melalui bermcm proses utk pastikan semua note nye adalah tulen n uncirculated..kalau nk murah mcm encik ckp la kan..pi beli kan CENTRAL BANK OF IRAQ sndiri..TQ

    Reply

    • ezre
      Oct 31, 2013 @ 12:10:07

      ada stok lagi ke, mcm berminat ni. hari-hari orang dah panas pasal dinar ni. bila tarikh rv ni dinar.

      Reply

  26. sulaiman
    Aug 26, 2008 @ 01:30:13

    hm cik nazha jual dinar iraq ni,melalui bermacam proses, saya ada pergi di the curve mutiara damansara. money changer di situ ada jual 25000 iqd dgn haraga rm 200 .dan kata org di money changer itu lagi dia jual 1 juta iraq dinar dgn garga 1000usd iaitu 3350rm pd masa kini. dan diorang pun boleh beli balik tapi murah ler..

    Reply

  27. sulaiman
    Aug 26, 2008 @ 03:49:53

    hhmmm baru tadi saya telefon customer services PUBLIC BANK di K.L. mereka kata .tiada jual new iraqi dinar. MUNGKIN DI cawangan tertentu ke?
    atau jual sorok sorok ?

    Reply

  28. HUSSAINI
    Aug 26, 2008 @ 23:56:22

    hmph aku pun beli dinar irq jugak. takce bising bising pons.
    kalau korang semua nak tahu kan, bende bende ni hanyalah SPEKULASSI sahaja.
    kalau naik baguslah ,aku dan orang yg simpan dinars ini yg kayya.
    kalau tak naik naik. gantunglah kat frame sampai ke tua tua haha.. WOI BEKERJALAH SEMUA.. TAK DE JALAN PINTAS NAK KAYA.. KALAU CEPAT JADI KAYA ,MAKA CEPAT LAH JADI PAPAE,, apa apa je lahhh..

    Reply

  29. nazhasecret
    Aug 27, 2008 @ 07:06:27

    1-dulu kt mana2 money exchanger tkde jual..if u dpt kt situ ok la kan..jgn mcm salah sorang customer kami yg beli ngn ca ya nun alif kt low yat,pegang je note warna lekat kt jari,check guna alat uv pun tk dpt detect palsu ke betul..tp ni sbb u kata kt money exchanger so tkde hal la kot

    2-PP jual kt pemegang card credit terpilih je..bukan jual kt public..hanya branch tertentu saja..info dpt dr salah seorg pegawai bank (bekas customer kami)

    Reply

  30. HUSSAINI
    Aug 28, 2008 @ 00:19:14

    YANG AKAN LAKU DI DUNIA AFTER THISS.

    (1) iraqi dinar===terbaik 1iqd=3.32usd=1980
    (2) vietnam dong===terbaik 2.05vnd=1usd=1980
    (3) china yuan renminbi===terbaik 1.50cny=1usd=1980
    (4) south korea won==no data.
    (5) iranian rials===terbaik 71i.r.r.=1usd=1980
    sesiapa tahu apa yg terjadi pada u.s.dollar pada sekitar 1980==1985??

    Reply

  31. Yiates
    Sep 06, 2008 @ 03:41:49

    cepat!! BELI IRAQI DINAR DARI GUE.. 1MILYAR IQD= RM330 GUE ADA 30 SET SHJ LAGI,, TAWARAN SAMPEI AKHIR OCTOBER 2008.GUE BISA DAPAT STOCK DARI KAWN GUE DARI JAWA BARAT.. JAG RISAU DIJAMIN ASLI KERNA STOC INI DATANG DARI JORDAINA.. GUE TINGGAL DI KAMPUNG SUNGEI ARA,DAMANSARA..WUAH WUAH WUAH… BIASA BANGETS..

    Reply

  32. azam
    Jul 13, 2009 @ 08:12:51

    Skang ni ada jual dinar lagike?

    Reply

    • nazhasecret
      Jan 20, 2010 @ 18:59:48

      ade je lagi..terutamanye permintaan 1mill keatas..note 25k n 10k..sila kol sy terus/sms je sy..no ade kt depan tu

      Reply

  33. zainal
    Mar 05, 2010 @ 13:50:37

    Saya ada duit iraq 25000 dinar saya nak jual dengan harga RM200 sekeping sesiapa berminat sila hubungi saya

    admin=no advertising here.TQ

    Reply

  34. zainal ahmad
    Apr 26, 2010 @ 02:59:11

    Saya memiliki duit Iraq 25000 dinar tiap tiap sekeping nak jual dengan harga RM180 sekeping. Berminat hubungi saya

    **pls be respect to owner of this blog,dunt promote here..- admin

    Reply

    • Mohd Nazri Bin Muslim
      Dec 23, 2010 @ 03:52:51

      Saya berminat nak beli camne nak contact

      Reply

  35. izal
    Jun 22, 2010 @ 05:52:11

    kalau dinar iraq meletup kasi gempaq kumpul ramai tunjuk kereta sapa sempoi….

    Reply

  36. naKata"17"
    Jun 23, 2010 @ 04:19:14

    aLamaXX..izaL u nie btoL2 mLayu r…kTe kNe ikoT caRe ciNa bkn caRe mLayu..bLe ada duit bnYak kTe kNe think caM naK taMbah an lagi duit tuE bKan aBis an….

    Reply

  37. zacry
    Jul 29, 2010 @ 11:44:26

    Saya nak jual duit Iraqi 25000 dinar tiap2 sekeping dengan harga RM180.00 sekeping berminat hubungi saya

    **no hp no.pls dunt promote here.tq-admin**

    Reply

  38. lan puchong
    Sep 03, 2010 @ 11:16:26

    Dinar Iraq nak meletup tak lama lg,si Obama dah tarik sojar dia selasa lepas.La ni tggu pelantikan PM Iraq jer,,lepas parlimen dia dah wujud..ha haaaa barulah duit ni boommm

    Reply

  39. melony
    Sep 29, 2010 @ 03:45:04

    18dGHD

    Reply

  40. addin
    Dec 16, 2010 @ 01:56:23

    sekarang kan dah kluar note iraq dinar yg baru…………..so old iraq dinar note boleh digunakan lagi ke???

    Reply

  41. sugi
    Dec 28, 2010 @ 14:28:33

    bolehkah pihak tuan terangkan harga dinar iraq yang pihak tuan jual sekarang, saya berminat untuk membeli dinar iraq ini untuk koleksi terima kasih

    Reply

  42. ALEE
    Jan 10, 2011 @ 03:27:34

    Salam. Saya b’minat untuk membeli set dinar. Boleh tak bg detail harga??

    Reply

  43. nazhasecret
    Jan 12, 2011 @ 18:48:45

    pasal cite nk tukar note baru sy blum dpt any fakta yg sohih pun..semua nye rumuors aje..

    utk yg nk promote ke ape ke pls dont advertise here..sila taruk ur link blog msa nak post komen kan ade ruang url..isi la ruangan tersebut..ataupun dkt nama tu taruk la info..pihak kami tak bertanggungjawab utk pembelian trsebut

    buat masa skang ni pihak kami tidak lagi menjual iqd (kami jual since 2006-last pun thn 2010 itu pun sbb masih ade yg mintak tolong utk dptkan iqd)…skng ni kami simpan aje..utk sesapa yg berminat tu cuba cari dgn pihak lain yg betul2 genuine..

    kenapa kami tk jual iqd lg?1-sbb supplier kami naikkan rege n tidak berlaku adil pd kami(nak nego bab harga pun x bole dah,so untung sgt sikit jika kami cuba nk kekalkan harga rendah,kami taknak naikkan rege mcm pihak2 lain) 2-susah benar nk dptkan (mcm dh tk serius je dia nak supply,sy plak yg kena tunggu n pegi amik,klu dulu bole je dihntarkan on time) 3-sbb kami skang tumpukan pada dinar emas sebagai another investment (setahun kenaikan emas 25%-30%)

    Reply

    • pawang asmara
      Apr 15, 2012 @ 17:14:49

      cik naza ni org meniaga, memang laaaaaaaaaa…………. apa susah sangat…. beli je kat money changer alamanda tu.. baru berapa sen… cik nazha ni berniaga.. kena la paham… kalau korang nak advertise iklan pun, jangan la kat sini, sian dia…. cik nazha pun, awak nyer blog ni dah kira rosak tau, awak biz…. sy syorkan awak close thread ni dan buka thread di blogger,apa apa komen atau iklan awak boleh delete selamanya…kan senang cik nazha ( cik lagi ke neh )….. dri tahun 2007 sampai ke la ni 2012…. tak RV RV lagi?…. RV memang tetap RV, tak payah nak gadoh sana sini la dan teka bila RVnya… beli , simpan sudah, selagi tak RV simpan la buat kenangan…. Berjaga jaga september 2013… sebelum tu kalau belum RV, mungkin akan kuar duit baru 3rd edition di mana 2nd edition sekarang dah x diguna pakai lagi, so kena selalu keep in touch tengok berita bbc ke , tenet ke?…. pedulikkan apa org nak kata….. ingat 1 perkata ” Yang susah kita seorang, yang miskin pun kita seorang”… pedulik apa depa nak kata apa pun… depa suka berada di zon selesa….. syok ada pencen…. tak tau nu lagi 30 taun lagi silap hb kena keje jd gad kilang je sebab duit tak cukup, beras, gula dan lain lain dah berapa masa tu… cik nazha takyah pikir la bub drg tu, drg tu jenis tak reti nak berpikir..buang masa kita tolong pkkan bagi drg

      Reply

  44. CAZ
    Feb 22, 2011 @ 01:22:24

    selamat pagi semua,

    saya sekarang ada menyimpan dinar iraq sebanyak 200k…(25k dinar x 8 keping )…saya hendak tahu jika sudah diumumkan RV nya dan boleh tukar,boleh kah kita tukar ke mana2 money changer atau hanya di bank2 sahaja..andai kata 1QD = rm1.00, boleh kah kita tukar kesemuanya dinar kita itu atau setiap hari ada limit nya…

    Reply

  45. eyda
    May 22, 2011 @ 14:33:31

    may i know either i can still buy the money or not..

    Reply

    • azmi
      May 24, 2011 @ 02:09:29

      sya ingin menjual separuh dr simpanan dinar sya…buat masa skrg sya amat memerlukan wang atas sebab peribadi…1kpg iqd25000 = rm 90 shj…ingin menjual dgn kadar segera..sesiap berminat hubungi *** tolong jgn iklan kt sini ok. (admin nazhasecret)

      Reply

      • ZackJ
        Aug 21, 2011 @ 16:25:02

        salam cik naza, sy berminat utk beli dinar iraq. kalau tak dapat banyak, sedikit pun boleh. untuk simpanan dan jika ada rezki nanti bolehlah sy selesaikan hutang yang tertunggak. ni no fon saya saya nak dalam 50k (25 x 2). tq

  46. Badam
    Aug 24, 2011 @ 05:11:20

    Iraqi Dinar dah nak meletup..susah nak dapat dah….InshaAllah revalued 1dinar to 3usd after Ramadan…

    Reply

  47. fitry
    Nov 03, 2011 @ 09:35:11

    huh..

    Reply

  48. fitry
    Nov 03, 2011 @ 09:36:37

    esok RV wei..

    Reply

  49. fitry
    Nov 03, 2011 @ 09:41:40

    Info terkini, 28.10.2011 adalah tarikh rv . 1/11/2011 nei tarikh bank negara menyelaraskan rate disemua bank dan money changer .. Tarikh 10.11.2011 pengumuman iraq menyertai wto dan selepas tarikh nei br lah kite boleh tkr iqd ke rm dan negara telah pon menerima signal kod iqd… Maklumat yg kedua menyatakan tv 2 menyiarkan berita sepintas lalu petang tadi pada 29.10.2011 menyatakan rate nya sekali iaitu 1 iqd = 10.40 myr, maklumat ke 3 semalam saya sendiri pergi ke 5 cawangan money changer sudah tidak di jual lagi .. So maklumat yg saya dapat nih mari kite siasat ramai2.. Kalau betul amin rezeki kite semua.. Rv memang tengah berlaku.. Sabar..

    Saaaaa baaaaa rrrrr :d

    Reply

  50. FABINISMA FX
    Nov 08, 2011 @ 05:43:02

    Assalamualaikum ,
    Jutawan Iraq Dinar ,

    Setakat hari ini , 8 Nov 2011 , IQD belum RV lagi , masih banyak perkara yang belum selesai. Minister of Defence of Iraq belum , HCL belum , Chapter 7 belum , issues of port Mubarak belum , Kurdistan Oil Aggrement pun belum , jadi macammana nak RV? Ada sesiapa boleh bagi hujah membina tak? Anda semua boleh check website ini , Dinarguru , Dinar Daddy , thecurrencynewshound , iraqi businessnews dan jutawan iraqdinar .. bukan advertisement! Anda boleh dapatkan news terkini yang diupdate setiap masa..News hari ini mengatakan selepas cuti raya haji semua menteri yang pergi untuk buat haji akan bersidang semula iaitu 20 Nov..Then baru mereka semua boleh votes draft baru yang akan diluluskan.Buat masa ini , inflation rate di Iraq 8%..Sekiranya inflation rate naik hingga 10% ke atas , CBI akan loose control dan akan effect CBI and GOI’s..Anda semua tahu apa akan jadi jika inflation rate cecah 12%? dengan currency ex IQD sekarang yang jauh lebih bawah daripada Somalia? Bank pusat Iraq akan melakukan terbaik bagi mengelakkan perkara ini berlaku..Sekiranya hal ini berlaku , sudah terlambat bagi CBI untuk RV…

    Hantar dan kongsi pendapat bernas anda jutawan iraq dinar di Malaysia..Mungkin kita akan mendapat manafaat bersama melalui ruangan ini..

    Reply

  51. member
    Jan 04, 2012 @ 04:28:47

    ada sapa nak beli IQD 25000 = RM140 , area kl..dibekalkan oleh agent money changer..klu berminat hubungi sye – qim.

    **bape kali nak bgtau,jangan nak iklan kat blog ni-admin nazha

    Reply

  52. Gsdamjsd
    May 04, 2012 @ 03:42:30

    Sorry, you must have the wrong number http://puahapuby.de.tl bbs japan girls That’s how you hit it! When i make love or just plain fuck like that with a BBW you have to come correct or not at all. I big woman needs it as good as any skinny little thing. I prefer a thick woman. The pounding, the long stroking, tickling that clit with my tongue or dick is all i need to make my day.

    Reply

  53. Lrxdfiyw
    May 04, 2012 @ 05:51:31

    Would you like a receipt? http://igyjalyjilo.de.tl nymphet young child i dont know about her being Anetta Keys. I see a lot of posts saying it is her but i don’t see. I dont think its her. She’s hot, amazingly hot !! and most of all, that’s not her first time doin anal. Not a chance in hell.

    Reply

  54. Xollxeic
    May 06, 2012 @ 03:50:14

    Do you like it here? http://uejocytih.de.tl silk panty models this is allstar team,maybe instead of fucking um all in one by one by myself,id get five homies an we could switch around till we all bust

    Reply

  55. Qiepyzgo
    May 07, 2012 @ 03:25:00

    Do you know the address? http://pafaaneqema.de.tl thai preteen Best video ever. Not only because of Veronique, who’s totally smokin’, but also because of the chemistry the two actors have together. This is so much better than seeing a fake tittied bimbo and roided out douche mechanically humping each other.

    Reply

  56. hafiz
    May 26, 2012 @ 12:26:36

    sy ad mmiliki wang dinar?sy nk tahu bgai mna nk tau ianya tulen atau palsu?

    Reply

  57. victor
    Oct 31, 2013 @ 12:06:55

    mohon penerangan tatacara membeli dinar iraq, boleh jual sekeping-sekeping ke. mohon penjelasan.

    Reply

  58. adella
    Dec 12, 2013 @ 08:42:01

    bolh update isu terkini tentang dinar iraq ni….

    Reply

  59. johari ilyas
    Feb 25, 2014 @ 18:11:35

    info terbaik dinar iraq facebook jutawan dinar iraq-prof zul !!jom like ramai-ramai n laju2

    Reply

  60. johari ilyas
    Feb 25, 2014 @ 18:12:34

    https://www.facebook.com/pages/Jutawan-Dinar-Iraq-Prof-Zul/192193144324945?ref=tn_tnmn

    ;ile dan tanya prof sendiri ape2 masalah..tq sekadar kongsi utk kebaikan

    Reply

  61. johari ilyas
    Feb 25, 2014 @ 18:15:40

    tak payah tuggu dan dengar rumuors je..tanya prof zul !! terbaik…………………………………………………….

    https://www.facebook.com/pages/Jutawan-Dinar-Iraq-Prof-Zul/192193144324945?ref=tn_tnmn

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 31 other followers

%d bloggers like this: